Megújult a Zuglói Parkolási Ügyfélszolgálat utcafrontja

A Virágzó Zugló program keretében újult meg a Zuglói Parkolási Ügyfélszolgálat Nagy Lajos király útja 73-77. szám alatti épületének teljes utcafrontja szeptember 5-én. A télálló, örökzöld növények elültetésében az Önkormányzat- és az Ügyfélszolgálat munkatársai mellett civilek is segítettek.    

A virágültetésen részt vett Tóth Csaba, Zugló országgyűlési képviselője, Hajdu Flórián alpolgármester, Sógor László, a körzet önkormányzati képviselője, Kovács-Csincsák László, a ZKNP ügyvezetője, továbbá a Parkolási Ügyfélszolgálat munkatársai és az Összefogás Zuglóért Egyesület tagjai.

Az ültetést Megyeri Szabolcs, Zugló főkertésze irányította, köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a Virágzó Zugló közösségi program jelentősége abban áll, hogy a virágos, ezáltal esztétikus területek láttán egyre többen kedvet kaphatnak maguk is a köztéri ingatlanrészek beültetéséhez, gondozásához.

Az ültetés ideje alatt sok járókelő, környékbeli érdeklődött a tevékenykedő városvezetőknél.  Tóth Csaba országgyűlési képviselő elmondta: folytatódik Zugló szépítése, de nemcsak a lakóházak, hanem az intézmények körül is.

Az ültetésről készült képgaléria megtekinthető ITT