Felhívás

Tisztelt Ügyfeleink!

A koronavírus-világjárvány elleni védekezésről* szóló 2021. évi I. törvény hatálya 2021.05.23-ig tart, ezért várhatóan május hónapban újraindul a közterületi fizetőparkolás. Továbbá tájékoztatjuk, hogy a 2020. évben érvényes várakozási hozzájárulások 2021. március 31-én lejártak.

Kérjük, hogy a LAKOSSÁGI várakozási hozzájárulást elsősorban a www.zugloiparkolas.hu oldal ügyfélablak menüjében történő regisztráció után igényeljék. Javasoljuk, hogy járványügyi helyzetre tekintettel a zsúfoltság elkerülése érdekében foglaljanak időpontot az ügyfélablakon keresztül, így elkerülve a felesleges várakozást.

A személyes ügyintézés a járványügyi szabályok betartásával történik, így a várakozási idő is hosszabb lehet. Az ügyfeleket, a megfelelő távolság betartása érdekében, az ügyféltérben csak korlátozott számban tudjuk fogadni, emellett kötelező a maszk viselése is.

*2021. február 22-én az Országgyűlés jóváhagyta a Rendeletet, amellyel a Kormány rendkívüli intézkedésként, a veszélyhelyzet idején alkalmazandó további védelmi intézkedésekről szóló (az ingyenes közterületi parkolást elrendelő) 479/2020. (XI. 3.) Korm. rendeletet 90 napra, 2021. május 23-ig meghosszabbította.

'Fel a tetejéhez' gomb